Expositie “De Blauwe loper”
16112
post-template-default,single,single-post,postid-16112,single-format-standard,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Expositie “De Blauwe loper”

Expositie “De Blauwe loper”

Wij (Two Artists Together) exposeren tijdens het Art & Fashion Weekend. Op zaterdag 2 september, tijdens het Art & Fashion Weekend zal de expositie om 16.00 uur worden geopend door Ad Dekkers, directeur Bureau Binnenstad Den Haag. U bent van harte welkom om onder genot van een drankje en muziek hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de expositie zal ook de nieuwste collectie Aziatisch antiek van Jack Nelis en de collectie sieraden van Roberto Caffè te zien zijn. Deze avond zal de galerie geopend blijven tot 23.00 uur. Voor het hele programma van A&F kunt u terecht op Noordeinde.nl

Expositie datum

Zaterdag 2 september : 16.00 uur geopend door
Ad Dekkers, directeur Bureau Binnenstad Den Haag
Zaterdag 2 september tot : woensdag t/m zondag van 12.00 – 17.30 uur

HCH gallery

Noordeinde 154
2514 GR Den Haag
woensdag t/m zondag van 12.00 – 17.30 uur

FASHION EVENT 2017

In het weekend van 1,2 en 3 september is het tijd voor het Art & Fashion Event 2017 in de Hoogstraat, Heulstraat, Plaats en Het Noordeinde. Een weekend luxury shopping: high-end fashion, muziek, culinair genieten, kunst en design en heel veel meer.

Langs een spectaculaire Mondriaan loper van meer dan 1 km presenteren de fashion boutiques en brandstores op zaterdag 2 september de nieuwe najaars en wintercollecties in de etalages met modellen.

Vanaf vrijdagavond 1 september serveren de restaurants een speciaal Art & Fashion menu tijdens dit weekend en in de galeries en designstores op Het Noordeinde zijn vernissages, exposities en diverse meet & greets met de exposerende kunstenaars.

Het Noordeinde winkelgebied presenteert tijdens dit event de ultieme luxury shopping beleving een event wat je als kunst en/of modeliefhebber zeker niet mag missen!

Voor meer info en programma: www.hetnoordeinde.nl

Meer weten?
art_fashion_event_2017