Kunstroute Kortmark België 17de editie
15855
post-template-default,single,single-post,postid-15855,single-format-standard,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Kunstroute Kortmark België 17de editie

Kunstroute Kortmark België 17de editie

Wij (Two Artists Together) staan op de 17de  editie  van  de  kunstroute Kortmark België. In 2017 is de 17de editie van de kunstroute. Na de schitterende voorbije edities ligt de lat voor de 17de editie bijzonder hoog. Doch terug hebben heel wat prachtige kunstwerken hun weg naar Kortemark vinden. Een 80-tal kunstenaars brengen een heel divers aanbod van kunst in een originele opstelling in niet alledaagse locaties. Naast een ruim aanbod aan kunstenaars afkomstig uit het ganse Vlaamse land en Wallonië, verwelkomen we ook een gastkunstenaar uit Frankrijk en Duitsland en een 9-tal kunstenaars uit Nederland.

Expositie datum

Donderdag 25 mei : open voor publiek van 10 – 19 uur
(vrijdag 26 mei : dag van de kunstenaar – niet open voor publiek)
Zaterdag 27 mei en zondag 28 mei : open voor publiek van 10 – 19 uur
Zaterdag, zondag, maandag 3, 4 en 5 juni : open voor publiek van 10 – 19 uur

Na enig studie- en puzzelwerk werden alle kunstenaars ondergebracht in één van de 13 locaties die de kunstroute rijk is. Ook op vlak van locaties is er een nieuw aanbod die zeker een bezoek waard zijn. Hierbij een speciaal woordje van dank aan alle eigenaars van de locaties voor hun fantastische medewerking.

Op vrijdag 26 mei is er terug “de dag van de kunstenaar” waarop alle deelnemende kunstenaars en locatiehouders worden uitgenodigd. Het bezoek aan de diverse locaties met VIP-bus start in de voormiddag, over de middag een gezellig samenzijn met etentje en vervolgens doen we de resterende locaties aan. ’s Avonds is er de officiële receptie voor de genodigden met “Jef Vromant” als gastspreker. Jasmien Aernout zorgt voor de muzikale omkadering.

Schitterende kunstprijs

Iedere bezoeker aan de kunstroute maakt kans op een schitterende kunstprijs. Bij aankoop van een catalogus ontvang je een deelnameformulier waarmee je kans maakt een kunstwerk naar keuze te winnen (of te spenderen) bij één (of meerdere) van de deelnemende kunstenaars, dit ter waarde van 800 €. Na verloop van de kunstroute wordt de winnende deelnemer hiervan verwittigd. Vergeet daarom niet het bonnetje (bij de catalogus) met naam en adres in te vullen en af te geven bij een inschrijvingspunt.

Meer weten?